توضیح سایت:

طراحی نقشه پیشرفت جامع مناطق بر پایه جمع آوری اطلاعات دقیق در ابعاد مختلف از مناطق هدف می باشد. بدین منظور لازم است اطلاعات جمع آوری شده در یک سامانه اختصاصی بارگزاری شوند. سامانه "نقشه بان"، بستری برای دریافت و انجام عملیات های ریاضی و منطقی روی داده ها است. به عبارت دیگر، داده های هر منطقه به صورت یکپارچه سازی شده، روی سایت قرار گرفته؛ سپس عملیات فازهای تلفیق داده ها و نمره دهی سنجه ها توسط کدهای طراحی شده، روی آن ها صورت می گیرد. این سایت، همچنین وظیفه تهیه نسخه های پشتیبان از اطلاعات جمع آوری شده را دارد تا درصورت بروز هر مشکلی، داده ها حفظ شده و از بین نروند.




سایت نقشه بان

معرفی نقشه پیشرفت منطقه ای

حلقه های میانی به عنوان طلایه داران حرکت جوانان در مسیر تحقق آرمان های انقلاب و بنای شالوده گام دوم انقلاب اسلامی دارای مأموریتی اساسی هستند که رهبر انقلاب از آن به عنوان برنامه ریزی و هدایت یاد می‌کنند.

این برنامه ریزی و هدایت عبارت است از برنامه ریزی برای تحقق اهداف تبیین شده در بیانیه گام دوم و هدایت کاروان عظیم جامعه به سمت تحقق آن اهداف. حرکت حلقه های میانی نتایج و پیامدهای مختلف و مبارکی خواهد داشت که بارزترین نتیجه این حرکت، توسط رهبر انقلاب اینگونه بیان شده است: 

«در همه‌ی این کارها، آن برنامه‌ریزان، آن مراکز برنامه‌ریزی و هدایت -که گفتیم حلقه‌های میانی باید آن را انجام بدهند- باید به آن جهت‌گیری توجّه داشته باشند. نتیجه‌ی اینها چه میشود؟ اینجا من این‌ جور یادداشت کرده‌ام که سرانجام [اینها]، کشاندن نسل جوان متعهّد به عرصه‌ی مدیریّت کشور [است].» بیانات در دیدار دانشجویان 01/03/1398

برنامه ریزی و هدایتی که بتواند عرصه مدیریت کشور را تحت تاثیر قرار دهد، نیازمند الزامات زیر است:

1. دقیق بودن برنامه ها و جامعیت آن ها

2. ترسیم درست نقش مردم در تحقق برنامه‌ها

3. دقیق دیدن ظرفیت ها و برآورد صحیح موانع و چالش ها

4. ترسیم اهداف و نقاط مطلوب از دریچه نگاه اسلامیت و هویت ایرانی است.

برای طراحی و تحقق برنامه‌ای با ویژگی‌های فوق نیاز به یک فناوری نقشه جامع پیشرفت در عرصه‌های گونه‌گون عمیقا حس می‌شود.

نقشه های پیشرفت منطقه ای به عنوان نرم افزار حکمرانی نوین اسلامی، الگویی برای نقش آفرینی حلقه های میانی در راستای ساخت جامعه ای پیشرفته است که مبتنی بر اصول و نگاه انقلاب اسلامی به ترسیم نحوه این حرکت می پردازد. ارتقاء جایگاه مردم سالاری دینی به وسیله فعال سازی اراده آحاد جامعه در راه پیشرفت، نقش آفرینی کامل جوانان مومن انقلابی در طراحی و پیاده سازی نقشه ها، امیدبخشی و تزریق نگاه «ما می توانیم» به جوانان هر نقطه از کشور و فعال‌سازی استعدادهای مختلف انسانی و طبیعی نهفته در هر منطقه جغرافیای ایران اسلامی از جمله ویژگی های برجسته الگوی نقشه های پیشرفت منطقه ای است.